A BigBrother innovation

TruckWatch

Betere grip en controle dankzij slimme videobewaking en preventieve 24/7 monitoring op afstand.

De nieuwe standaard

Logistieke dienstverleners maken grote veranderingen door. De complexiteit van de al dan niet high value goederenstromen vragen om een sluitende beveiligingsaanpak. TruckWatch helpt transportbedrijven om volledige grip en controle te houden over deze processen. De inzet van slimme cameratechnieken, integratie met een ERP systeem en 24/7 controle door het Audit Center zorgen voor een continue tracing van de goederen, vrachtstromen en chaffeurs. TruckWatch is de volgende stap in het beveiligen van het transportbedrijf.

TIJDSWINST

Bespaar zeeën van tijd

Miljoenen beelden gekoppeld aan historische en actuele data. Een interface die je snel en intuïtief helpt om uit deze informatie direct het antwoord op je vraag te krijgen.

"Door te zoeken op losmoment of binnengeboekte zending krijg je direct inzicht en supersnel antwoorden."

CONTROLE

Grip op alle processen en verzendingen

TruckWatch maakt het mogelijk om je zoek actie te starten bij het los/laad moment. Hierdoor wordt zoeken vinden en houd je controle over het proces. Slimme functionaliteiten zorgen ervoor dat je missende pallets snel achterhaald.

"Je zoek actie begint nu bij het laden/lossen van de zending, niet meer binnen een bepaalde dag of uur"

KLANTBELOFTE

Beveiliging en controle als basis van je klantbelofte

De inzet van slimme systemen in combinatie met visuele controle zorgen voor aanzienlijk hoger beveiligingsniveau. Deze basis waarborgt de zekerheid van levering en zo kan je de belofte aan de klanten waarmaken.

"Automatiseer wat je kunt automatiseren en zorg dat je direct kan ingrijpen wanneer dit nodig is"

SECURITY

Meer impact dankzij actieve signalering

TruckWatch maakt het mogelijk om snel routinechecks uit te voeren op zaken die jij kritisch vindt. Daarnaast kan het camerasysteem zelf kritische gebeurtenissen detecteren en melden.

"Voorheen kon je achteraf vaststellen wat er was misgegaan, nu krijg je informatie waarmee je direct kunt ingrijpen."

WAT IS TRUCKWATCH

's Werelds slimste camerasysteem

TruckWatch is de nieuwe standaard in het beveiligen en optimaliseren van transportbedrijven. Uniek is de mogelijkheid om camerabeelden te koppelen aan verzendgegevens, in- en uitgaande vrachtwagens en alarmen.

EEN SYSTEEM DAT FIJN WERKT

De waarde van het systeem wordt bepaald door het gemak waarmee iemand ermee werkt. TruckWatch wordt precies om die reden aantoonbaar meer gebruikt dan andere systemen.

VOOR WIE

Meer dan 5.000 locaties vertrouwen op de TruckWatch technologie

SECURITY, SAFETY & LOSS PREVENTION

TruckWatch brengt gevaarlijke situaties in beeld, waarschuwt actief, en reduceert risico's in de bedrijfsvoering

WAREHOUSE/HUB

TruckWatch werkt intuïtief en razendsnel. Hierdoor vraagt het beheer van de logistieke processen minder tijd terwijl de kwaliteit verbetert.

HEADQUARTERS

TruckWatch verhoogt de operational excellence tegen de laagste total cost of ownership.

KRACHTIGE MODULES

Modulair uit te breiden naar jouw situatie

TruckWatch is ‘s werelds slimste data-gedreven camerasysteem in de transport sector. Naast eenvoudige interfaces biedt TruckWatch talloze mogelijkheden tot uitbreiding op maat. Van verbeteren van beveiliging naar verhogen van de operational excellence.

BigBrother, an innovation company

Security is not about watching but about opening your eyes

Wij helpen bedrijven in de tankstation- en retailmarkt bij de transitie van hun business naar de klantbehoeften van morgen.

Ben jij als logistiek dienstverlener klaar voor de volgende stap?

Wij staan voor je klaar! We demonstreren je TruckWatch met plezier zodat je met eigen ogen ervaart hoeveel praktische, dagelijkse zaken vele malen veiliger, efficiënter en klantvriendelijker kunnen.

Dennis Klarenbeek

0318 666694

dk@bigbrother.nl

BigBrother Nederland Galvanistraat 14-2 6716 AE EDE Nederland T +31 (0)318 66 66 99 F +31 (0)318 66 66 98 sales@bigbrother.nl

BigBrother België / Luxemburg Terbekehofdreef 6-8, Unit A2 2610 WILRIJK België T +32 (0)387 08 888 F +32 (0)387 08 889 info@bigbrother-security.be