Projecten 2021

Een selectie van de fantastische projecten die we hebben uitgevoerd of nog gaan uitvoeren in 2021.

Compagnie Maritime Belge Antwerpen

Rijden op duurzame brandstoffen is in opkomst en daarmee ook de waterstof tankstations. Deze tankstations vereisen wel een nieuwe blik op de veiligheid van het station.

Wij van BigBrother kunnen makkelijk voldoen aan deze nieuwe veiligheidseisen. Wij hebben voor Compagnie Maritime Belge hun waterstof tankstation in de haven van Antwerpen voorzien van PumpWatch. Daarnaast hebben wij ook de locatie voorzien van een brandmeldinstallatie, inbraaksignalering en intercom.

Vos Transport

Het eerste project van TruckWatch is uitgevoerd bij VOS transport. Bij TruckWatch alarmeren de camera's op basis van VideoAlerts het Remote Audit Center van BigBrother wanneer onbevoegde personen het terrein betreden. Het Remote Audit Center kan daarop direct actie ondernemen. Daarnaast is er koppeling met het toegangscontrole systeem om alle binnen- en uitgaande voertuigen te controleren. TruckWatch heeft voor VOS Transport een veilige logistieke hub gecreeërd.

Op dit moment hebben wij TruckWatch op 3 locaties van VOS Transport geïnstalleerd.

Groot Oost-Europees Olie & Gas retail netwerk

Alle tankstations willen de loyaliteit van hun klanten vergroten en het tankproces gemakkelijker en sneller maken. Een groot olie- en gasdistributienetwerk in Oost-Europa is niet anders. Daarom zijn we van plan om Just Start to fill op hun stations te installeren.

Met Just Start to fill neemt het gebruiksgemak toe, gaat de afhandeling aan de pomp sneller en is de betaling veilig. Dit verhoogt de klantervaring, wat zal leiden tot meer klantloyaliteit.

Uno-X

In Noorwegen heeft Uno-X hun eerste onbemande carwash gelanceerd in Eleverum. Klanten kunnen hun auto hier wassen met gebruik van de Uno-X app. De toegang tot de car wash wordt verleend door de digitale kentekenherkenning van BigBrother.

Zodra het kenteken is gelezen wordt deze via de PumpWatch verzonden naar de Uno-X app. De poort van de carwash wordt automatisch geopend als het kenteken herkend is als abonnementsklant van Uno-X.

De washal in Elverum is de eerste rollover van de vele die nog gepland staan.

Shell Capex

In Nederland zijn wij momenteel bezig om bij 210 bemande Shell locaties de CCTV up te graden. De analoge installaties worden vervangen door full IP. Hiermee verbetert de kwaliteit van de camerabeelden aanzienlijk.

De eerste batch van 80 locaties is nu gaande. We zijn hiermee gestart begin februari. De andere batches zullen zo ver mogelijk in 2021 of 2022 plaatsvinden.

CarwashA2 Zaltbommel

Recent is CarwashA2 geopend in Zaltbommel. Net zoals elke andere wasgelegenheid, hebben zij te maken met mensen die schades door de carwash claimen. Voor dit probleem hebben wij van BigBrother een oplossing bedacht, de 'carwashboog'.

Dit is de allereerste carwashboog van Europa. Bij de ingang staat deze boog van BigBrother met vijf camera’s opgesteld. De auto’s worden rondom gefilmd, de beelden zijn terug te vinden op tijdstip maar ook op kenteken van het voertuig en de camera’s zijn geïntegreerd in het kassasysteem. Door de carwashboog weet eigenaar Roel Verhagen precies hoe een auto er bij binnenkomst uitzag.

Naast de carwashboog hebben wij ook andere camera's geïnstalleerd.

Bouwmaat Apeldoorn

De Bouwmaat in Apeldoorn heeft een nieuwe frisse look gekregen. Een handigere indeling, een ruimtelijker gevoel, betere verlichting en een duidelijkere routing. Binnenkort stappen klanten binnen in een totaal vernieuwde en moderne versie van de Bouwmaat vestiging.

De beveiliging heeft ook een upgrade gehad. Wij hebben namelijk deze Bouwmaat voorzien van StoreWatch NEW. Daarnaast zijn alle camera's vervangen voor IP camera's. De kwaliteit van de camera's is nu veel beter.

Q8

Voor Q8 hebben wij 12 stations mogen voorzien van PumpWatch NEW en een nieuwe alarminstallatie. Onze projectmonteurs hebben dit binnen anderhalve maand tijd bereikt.

In Q2 en Q3 staan er ook al enkele nieuwbouwprojecten op de planning. Deze zullen worden voorzien van een totaalbeveiliging. Hierbij zal Q8 de verdere uitrol doen van hun nieuwe Shop&Go concept met Delhaize en Panos. Hierbij zetten ze zowel de kassa als de bakery centraal in de shop en gaan ze volop voor verse en gezonde voeding, in samenwerking met Foodmaker. Door de Shop&Go formule van Delhaize en doordat vele winkels 24/7 open zijn, blijven ze in vele regio’s ook de rol van buurtwinkel vervullen.

En nog veel meer!