CleanWatch

VehicleCheck

Meer grip op schadeclaims

De basis van VehicleCheck is CleanWatch, ’s wereld slimste camerasysteem voor wasstraten. Deze technologie legt de innovatie lat steeds hoger waardoor ondernemers meer controle krijgen over hun processen en nieuwe businessmodellen kunnen ontwikkelen. Eén van de voorbeelden hiervan is VehicleCheck. Met VehicleCheck hebben ondernemers 360° overzicht van de auto en daardoor meer grip op schadeclaims. De eenvoudig te bedienen gebruikersinterface geeft de gebruiker direct toegang tot bewijs.

“VehicleCheck zorgt voor een 80% reducering van het aantal onterechte schadeclaims”

VehicleCheck bestaat uit een combinatie van de unieke functionaliteiten van CleanWatch videotechnologie en camerabewaking hardware. Het is de eerste carwashboog van Europa welke geïntegreerd is met het kassasysteem. De boog bestaat uit meerdere camera's en wordt aan het begin van de wasstraat geplaatst. Door auto's vanuit elke hoek te filmen, heeft een ondernemer meer grip op schadeclaims. VehicleCheck maakt gebruik van de slimme geïntegreerde softwaremodules van CleanWatch. Hierdoor vind je direct de juiste bewijslast door bijvoorbeeld te zoeken op kenteken of kassabon. Dit levert een enorme tijdswinst op bij het afhandelen van de schadeclaim en zorgt ervoor dat je een terechte claim soepel en efficiënt kan afhandelen.

INNOVATION

Bewijslast snel en gemakkelijk terug vinden

INSIGHT

360 graden beeld van het voertuig

IMPACT

Snellere afhandeling van schadeclaims

Jouw carwash klaar voor de toekomst?

Wij staan voor je klaar! We demonstreren CleanWatch met plezier zodat je met eigen ogen ervaart hoeveel praktische, dagelijkse zaken vele malen veiliger, efficiënter en klantvriendelijker kunnen.

Dennis Klarenbeek

0318 666694 dk@bigbrother.nl