Projecten 2021

Een selectie van de fantastische projecten die we hebben uitgevoerd of nog gaan uitvoeren in 2021.

ARAL

Recent zijn we begonnen met een pilot bij ARAL in Duitsland. Op deze onbemande site hebben wij PumpWatch geïnstalleerd in een straatkast. De PumpWatch is gekoppeld met Huth POS systeem.

Met PumpWatch heeft ARAL meer veiligheid door actieve signalering en besparen ze tijd met zoeken.

SO Retail

Bij SO Retail hebben wij de oude oude installatie vervangen en geüpgradet. Dit is gedaan voor vier verschillende locaties.

OK Tankstation

In de afgelopen periode hebben wij 5 verschillende locaties van OK tankstations mogen voorzien van PumpWatch NEW. Daarnaast hebben wij ook inbraakbeveiliging geïnstalleerd op deze locaties.

Chassé theater

In Breda hebben wij het Chassé theater mogen voorzien van StoreWatch NEW. Het Chassé theater is door deze upgrade weer klaar om na de lock-down haar bezoekers, artiesten en medewerkers een veilige omgeving te bieden. De bestaande installatie hebben wij vervangen voor nieuwe IP camera's. De kwaliteit van de camera's is hierdoor sterk verbeterd.

Q8

In Botlek hebben wij een gecombineerde site tussen IDS van Q8 en LNG Rolande mogen opleveren. Wij hebben hier de camerabewaking, inbraaksignalering en toegangscontrole gedaan. Bijzonder aan deze oplevering was dat de alarmmeldingen van beide partijen gecombineerd moesten worden.

Daarnaast heeft Q8 de shops in een nieuw jasje gestoken in België. De eerste locaties zijn inmiddels verbouwd en uitgevoerd in het nieuwe concept met saladebar, warme maaltijden en open bakkerij.

En nog veel meer!