UNITI Expo 2018

15, 16 en 17 mei 2018 in Stuttgart Duitsland

Sinds 2014 bewijst de Duitse vakbeurs Uniti Expo in Stuttgart hét Europees evenement te zijn voor de tankstation- en carwashbranche. Het tweejaarlijkse event opent van 15 mei t/m 17 mei 2018 haar deuren waar 435 exposanten uit 36 landen hun nieuwste innovaties en visie op de toekomst delen met meer dan 15.000 bezoekers uit 100 landen. Dit jaar staat de opkomst van alternatieve brandstoffen centraal. Er is een uitgebreid congresprogramma te volgen wat volledig in het teken staat van dit thema. Invulling van dit programma is te vinden op de Uniti Expo website.


Kom langs bij ons en laat u inspireren op stand 5B08 in hal 5! Tijdens deze editie tonen wij u de intelligente toepassingen zoals Pumpwatch, Watch-It, AutoAlert en Just Start Technology.


Watch-it is het krachtige remote platform waarmee u alarmen en gebeurtenissen veel gerichter kunt afhandelen. Watch-it stuurt een kritieke gebeurtenis met het bijbehorende beeld naar een specifieke gebruiker, die de situatie met één klik kan controleren en afhandelen.


AutoAlert geeft u de mogelijkheid om doorrijders te herkennen nog voordat de tankbeurt start. Met de toepassing van Customer Intelligence krijgt u direct in beeld hoe vaak een klant uw site heeft bezocht, of het een trouwe klant is en zelfs hoe vaak die gebruik heeft gemaakt van uw carwash.


Tevens geven wij live een demonstratie van de Just Start Technology door de toepassing van mobiel betalen via de On the Go app In combinatie met kentekenherkenning.


Oftwel, Technology speeds up your pump!


Wij geloven in de kracht van het samenbrengen van vakgenoten in een internationaal draagvlak. Uniti Expo biedt die kans. Met onze Europese ambities en impactrijke oplossingen voor tankstations en carwashes zullen wij ons in Stuttgart als een interessante, innovatieve partner presenteren.

Friendly visitor while diving

Impressies van UNITI Expo 2016