TruckWatch

Modules

Slimme modules bieden maatwerk voor jouw situatie

Met TruckWatch als ogen en brein achter de beveiliging worden verschillende intelligente uitbreidingen mogelijk. Naast optimale veiligheid zorg je zo voor een hogere efficiëntie, verbeterde klantervaring en meer omzet.

Slimme modules

GeniusSearch

Binnen 6 klikken naar het juiste beeld

GeniusSearch is een geavanceerde zoekmethodiek waarmee u snel het juiste beeld vindt. Bij zoeken is de mens namelijk de zwakste schakel, vaak weten we niet meer precies wanneer of waar iets heeft plaatsgevonden. Voor het binaire zoeksysteem van Genius Search is dat geen probleem: ‘ongeveer’ is genoeg. U kiest tussen twee ruim uiteenlopende tijdstippen. Ook de locatie kunt u heel ruim kiezen. GeniusSearch trechtert de verschillende ‘grove’ gegevens waardoor u in een paar stappen vindt wat u zoekt. Nooit meer eindeloos beelden doorspoelen.

los/laad moment van zending van vrachtwagen bij magazijn

Dock module

Controleer snel de ladingen en lossing

Dankzij de dock module zoek je snel en gemakkelijk de beelden terug die horen bij het laden of lossen van een zending. Deze specifieke integratie met jouw logistieke softwarepakket zorgt voor de basis van deze oplossing.

­Ladingen zoeken op basis van zendingsinformatie

Truck module

Digitale kentekenherkenning

Dankzij de Truck module wordt het kenteken van alle vrachtwagens digitaal gelezen en opgeslagen. Deze kentekenregistratie vormt de basis voor andere toepassingen zoals toegangscontrole.

­Ladingen zoeken op kenteken

Vrachtwagens bij logistiek
Overzicht logistiek met vrachtwagens

Acces module

Controle van inkomend en uitgaand verkeer

Met de Acces module controleer je eenvoudig het inkomende en uitgaande verkeer op je terrein. Doordat we het moment van binnenrijden aan het moment van toegangsverlening koppelen hebben we altijd zicht op deze gebeurtenis. Daarnaast maakt deze module het mogelijk om dit event direct door te sturen naar het Watch-it platform.

VideoAlert module

Direct inzicht bij een situatie die erom gaat

De Alert module zorgt ervoor dat alle alarmen direct beschikbaar zijn in TruckWatch. Hiermee zorg je ervoor dat er bij een calamiteit je zoekactie begint bij de gebeurtenis en kan je eenvoudig deze controleren.

Beveiliging voor logistieke dienstverleners

Slimme diensten

Portal

Altijd in contact met jouw locaties

Met de module Portal bent je altijd en overal in contact met jouw locaties. Zo kan je veilig de verschillende applicaties opstarten waarmee je live kunt meekijken of eerder opgenomen beelden en gebeurtenissen doorzoeken. Alle opgenomen beelden zijn 24/7 beschikbaar en de vele, praktische zoekfuncties maken dat je heel gericht antwoorden vindt op je vragen. Zo kan je risicovolle situaties inschatten en de dienstverlening verbeteren, zonder dat je daar aanwezig hoeft te zijn.

Beveiliging van magazijn van transportbedrijven
Vrachtwagens bij logistieke hub van boven

Guard-it

Beheer jouw equipment

Met Guard-it beheren wij de werking van uw beveiliging op afstand. U hoeft niets te doen. De specialisten van BigBrother monitoren de actuele status van al uw beveiligingsapparatuur. Bij een technische afwijking binnen TruckWatch of een storing van een van de camera’s informeren wij u direct.

Watch-it

De digitale meldkamer

Met Watch-it kan je alarmen en gebeurtenissen veel gerichter afhandelen. Want Watch-it stuurt bij een kritieke gebeurtenis zelf het bijbehorende beeld naar een dedicated medewerker, die de situatie met één klik kan controleren en afhandelen. Het juiste beeld verdwijnt hiermee niet in de groepsmailbox maar bereikt degene die verantwoordelijk is voor opvolging. Dat kan iemand op de locatie zijn of daarbuiten. Met Watch-it kunnen meldingen meteen worden aangemaakt en geregistreerd via een automatische e-mailnotificatie.

Beveiliging van magazijn met pallets