Auditing

We helpen je zien - Onze systemen helpen je complexe processen te automatiseren. Maar met auditing gaan we nog een stap verder: we helpen je zien. Experts in het audit center kunnen patronen tonen die normaal onzichtbaar blijven. We weten wat relevant is en daardoor kunnen we je precies die informatie geven die nodig is om te kunnen verbeteren.

In ons Audit Center voeren onze eigen hoogopgeleidde specialisten snel, efficiënt en correct de analyses uit die u nodig heeft om grip te krijgen – én te houden – op uw station. Ons Audit team bestaat uit echte specialisten in security, petrol en retail en werkt voor zowel dealers, retailers als netwerkbeheerders.

Het Audit Center is gevestigd in de derde en nieuwste locatie van BigBrother; Cluj-Napoca in Roemenië. Hier heeft BigBrother sinds 2019 een vestiging waarmee we naast deze dienstverlening ook onze productontwikkeling versterken met een softwareontwikkelingsteam en versnelling in het inzetten van kunstmatige intelligentie. Met de kennis van de collega’s uit deze echte universiteitsstad aan boord kunnen we blijven innoveren en u ondersteunen in waar uw business om draait; controle van de processen en optimalisatie van de beleving en verwachting van uw klanten.