Eye-opening

Van de business van nu naar de business van morgen!

BigBrother heeft een ambitieuze belofte. Onze producten en diensten vormen de standaard op het gebied van veiligheid, beveiliging, controle en data science. We innoveren om de toekomst voor te blijven. Vanuit die optiek kunnen we voldoen aan ons commitment: bedrijven in de petrol- en retailmarkt helpen bij de transitie van de business van nu naar de business van morgen!

ONZE VISIE

Security is not about watching but about opening your eyes

Innovation

Iedere stap is het begin van de volgende stap

Insight

We leveren kennis die je niet wilt missen

Impact

We verkopen geen systemen, we leveren verbetering

WIE ZIJN WIJ

We make it work!

100% retail

BigBrother is 100% retail. Dit betekent dat onze klanten zich bevinden in de retailomgeving, van tankstation tot in de winkelstraat. Door deze focus kunnen wij onze producten specifiek ontwikkelen voor de behoeften van ondernemers en professionals in deze markt.

100 experts

Wij werken met een internationaal team van honderd specialisten. We hechten sterk aan het belang van ieders rol in dat team; van monteur tot software engineer en van projectvoorbereider tot specialist achter de schermen. BigBrother zet in op de individuele ontwikkeling van iedere medewerker en investeert in innovatie van kennis en kunde.

5.000 systemen

Meer dan 5.000 locaties rekenen iedere dag op PumpWatch. Doordat wij PumpWatch op deze schaal inzetten, kennen wij het belang van een solide en betrouwbaar systeem. PumpWatch brengt gevaarlijke situaties in beeld en zorgt voor de juiste bewijslast bij risico's en fraude. De hardware- en softwarecombinatie die we in-house ontwikkelen en samenstellen, zorgt dat we dit betrouwbare platform tegen de laagste total cost of ownership aanbieden. Een unieke combinatie.

Onze vestigingen

Ede, Nederland

Wilrijk, België

Cluj, Roemenië

REFERENTIES

We werken voor de mooiste merken

Total

Theo Thonissen - Station Controller Total NL

“Door PumpWatch te gebruiken, kunnen we effectiever optreden tegen interne fraude. Jaarlijks confronteren we 30 tot 40 medewerkers met beelden van hun fraude als onweerlegbaar bewijs. ”

Esso Kreijne

Rosan Kreijne - Directeur Kreijne BV

"Just Start to fill zorgt voor meer gemak voor mijn klanten en voor mijzelf. Daarnaast kan ik mijn klantenbestand uitbreiden met deze oplossing."

Shell van der Knaap

Koen van der Knaap - eigenaar Shell van der Knaap

"PumpWatch betekent voor ons de opstap naar het volgende niveau in klantervaring."

Verschillende vakgebieden, één expert

Camerabewaking

PumpWatch vormt het hart van onze intelligente camerabeveiliging. Het slaat alle beelden van de camera’s op en koppelt deze aan transactiegegevens, technische meldingen en alarmen. Met intelligente PumpWatch modules wordt uw tankstation steeds slimmer.

Alarmsysteem

BigBrother is een BORG en INCERT gecertificeerd bedrijf. Hierdoor voldoet je alarmsyteem aan de laatste eisen en normeringen. Al onze monteurs zijn vakbekwaam en beschikken over de juiste diploma's om het alarmsysteem te onderhouden zodat de certificering geldig blijft.

Toegangscontrole

Wij bieden geïntegreerde toegangscontrole in ons cameraplatform. Deze unieke combinatie voorkomt overbodige hardware, en koppelt controle van de toegangsverlening aan de camerabeelden.

ANPR

Automatic Number Plate Recognition is een specialisme waar we al 25 jaar ervaring in hebben. We werken uitsluitend met de beste soft- en hardware om het optimale resultaat te bieden. Kentekenherkenning vormt de basis voor het digitaliseren van je processen.