TruckWatch

Auditing

Actieve begeleiding van slimme systemen zorgen voor controle en grip

Met slimme mensen achter slimme systemen houd je efficiënt grip en controle over je processen. Door te reageren op actieve signaleringen vanuit TruckWatch kun je adequaat actie ondernemen wanneer dit er toe doet.

Slimme diensten

Toegangscontrole

Voorkom dat onbekende voertuigen toegang hebben

Controleer het in- en uitgaande verkeer van jouw locaties. Door slimme toegangscontrole mogelijkheden kunnen we niet alleen toegang verlenen voor geautoriseerde trucks, we kijken actief mee bij het opengaan van de toegangspoort.

Terreinbewaking

Actieve opvolging bij verdachte situaties

Op basis van de Video Alert module kunnen we actief meekijken wanneer er zich een verdachte situatie voordoet. Betreden ongewenste personen het terrein of, worden bijvoorbeeld specifieke onderdelen van het terrein bezocht die niet (publiek) toegankelijk zijn? Wij volgen dit voor je op.

Loss & prevention

Efficiënt onderzoek, uit handen genomen

Wil je weten waar de pallet is gebleven, wie de trailer heeft meegenomen of heb je een ander verzoek welke uitgezocht moet worden. Onze auditoren van het Audit Center nemen dit werk voor je uit handen. Goed opgeleid personeel zorgt ervoor dat we snel antwoord bieden op jouw vraag inclusief de juiste bewijslast.

Auditing

Objectieve beoordeling van je processen

Vakbekwame video auditoren beoordelen objectief je bestaande processen en rapporteren direct afwijkingen hierop. Dit stelt je in staat om deze direct aan te pakken of bij te stellen.

Route bewaking

Controle onderweg

Verschillende systemen genereren gebeurtenissen die cruciaal zijn voor grip en controle op de leveringen. Het Remote Audit Center kan deze events opvolgen wanneer er geen bezetting is op de planningsafdeling. Hiermee kunnen we bij afwijkingen van de route direct contact opnemen met de chauffeur en de situatie verifiëren.

Ben jij als logistiek dienstverlener klaar voor de volgende stap?

Dennis Klarenbeek

0318 666694

dk@bigbrother.nl