An innovation company

BigBrother

Security-tech voor retaillocaties. Technologie die je rendement verhoogt.

100% retail

BigBrother is 100% retail. Dit betekent dat onze klanten zich bevinden in de retail omgeving. Dit gaat van retail tot carwash en van tankstations tot hospitality. Door deze focus kunnen wij onze producten specifiek ontwikkelen voor de behoefte van de nichemarkt.

100 experts

Wij werken met een internationaal team van honderd specialisten. We hechten sterk aan het belang van ieders rol in dat team; van monteur tot software engineer en van projectvoorbereider tot specialist achter de schermen. BigBrother zet in op de individuele ontwikkeling van iedere medewerker en investeert in innovatie van kennis en kunde.

5.000 systemen

Meer dan 5.000 locaties vertrouwen vandaag de dag op de systemen van BigBrother. Mede doordat onze systemen op deze schaal worden ingezet kennen wij het belang van een solide en betrouwbaar systeem. De betrouwbaarheid van onze systemen wordt ondersteund door een landelijke servicedekking, onze in-house 24/7 helpdesk en een speciaal project team die weet wat ervoor nodig is om uw project te laten slagen.

We werken voor de mooiste merken

Van der Valk Utrecht

In 2017 hebben wij een compleet nieuw camerasysteem geïnstalleerd tijdens de bouw van het nieuwe Van der Valk Hotel in Utrecht. In totaal zijn er 126 HD camera's geïnstalleerd verdeeld op 2 gebruiksvriendelijke platformen. Doordat deze Panasonic servers simultaan met elkaar werken heeft de gebruiker maar 1 platform nodig om alle camera's te bedienen. Ook hebben wij de backoffice voorzien van een compleet uitkijksysteem en kan de gebruiker alle camera's live en opgenomen bekijken via de speciale Panasonic Applicatie op telefoon & tablet. Dit project hebben wij in opdracht van Van der Valk uitgevoerd.

Van der Valk Tilburg

In 2018 hebben wij een nieuw camerasysteem geïnstalleerd tijdens de bouw van het nieuwe Van der Valk Hotel in Tilburg. In totaal hebben wij 88 HD camera's geïnstalleerd op 1 gebruiksvriendelijk platform. Ook hebben wij de backoffice voorzien van een compleet uitkijksysteem om alle camera's in de gaten te kunnen houden. Dit project hebben wij in opdracht van Benschop Installatietechniek uitgevoerd.

Van der Valk Amsterdam

In 2019 hebben wij de opdracht gekregen voor het leveren en installeren van een compleet nieuw cameraysteem voor het nieuw te bouwen Van der Valk Hotel in Amsterdam aan de Zuidas. In totaal zijn er 156 camera's geïnstalleerd over 2 verschillende servers. Doordat deze simultaan samenwerken heeft de gebruiker maar 1 platform nodig om alle camera's te kunnen bedienen. Dit project is uitgevoerd in 2020 in opdracht van Van der Valk.

Verschillende vakgebieden, 1 expert

Camerabewaking

Panasonic is het hart van onze oplossing voor de hospitality markt. Dit stabiele platform zorgt voor een lage cost of exploitation over meerdere jaren. Daarnaast biedt Panasonic een uitgebreid scala aan camera's en toebehoren, voor elke situatie een geschikte oplossing.

Alarmsysteem

BigBrother is een BORG en INSERT gecertificeerd bedrijf. Hierdoor kunnen wij je carwash locatie voorzien van een alarmsyteem volgens de laatste eisen en normeringen. Al onze monteurs zijn vakbekwaam en beschikken over de juiste diploma's om het alarmsysteem te onderhouden zodat de certificering geldig blijft.

Toegangscontrole

Wij bieden verschillende toegangscontrole oplossingen. Elke oplossing stemmen we af op de wensen en de beoogde configuratie. Van 1 deur tot een compleet complex, wij bieden de mogelijkheden om dit te realiseren.

ANPR

Automatic Number Plate Recognition is voor ons een specialisme waar we al 25 jaar ervaring in hebben. We werken uitsluitend met de beste software en hardware om zo het beste resultaat te kunnen bieden. ANPR is een perfecte oplossing in de carwash om klanten te identificeren en nieuwe oplossingen mogelijk te maken.