A BigBrother innovation

PumpWatch

Maak je carwash klaar voor de toekomst

De nieuwe standaard

Carwash locaties maken een enorme transitie door. Klantbehoeften verschuiven en daarmee de verdienmodellen. PumpWatch is al 20 jaar dé standaard in de beveiliging van ruim 5.000 tankstation-, carwash- en retaillocaties. De nieuwe PumpWatch legt de lat nog hoger met geavanceerde technologie, een geheel vernieuwde interface en slimme modules. ‘s Werelds slimste data-gedreven camerasysteem helpt je niet alleen jouw business te controleren en te beheersen, ze helpt je groeien!

Modulaire opbouw zorgt voor een perfecte match

PumpWatch is gebouwd voor een modulaire toepassing. Dit zorgt ervoor dat we altijd de juiste configuratie kunnen vinden voor jouw situatie. Verschillende slimme modules op het snijvlak van safety, controle, klantbeleving & tijdswinst zorgen ervoor dat we het camerasysteem slimmer maken, flexibel in het aantal camera's en opslagcapaciteit.

WAT IS PUMPWATCH

‘s Werelds slimste camerasysteem

Een systeem dat fijn werkt

PumpWatch is de standaard in het beveiligen en optimaliseren van tankstations. Uniek is de mogelijkheid om alle camerabeelden te koppelen aan transactiegegevens, kentekens, technische meldingen en alarmen. Het succes van een systeem wordt bepaald door het gemak waarmee iemand ermee kan werken. PumpWatch wordt precies om die reden aantoonbaar meer gebruikt dan andere systemen.