Panasonic

Maak je hotel klaar voor de toekomst

NX Network Video Recorder

De NX serie van Panasonic is een flexibele serie die perfect met elkaar samenwerken. De verschillende modellen beschikken allemaal hun eigen functionaliteiten. Het platform biedt dit ruimte voor 1 tot 128 camera's op 1 server in twee verschillende modellen. Enkele voordelen die de NX serie biedt:

Live en opgenomen beelden bekijken via een app

Schaalbare opslag ( tot wel 325TB )

Geen camera licenties of jaarlijkse fee's

Robuust & beveiligd door volledig data encryptie tussen server en camera

Monitoring center

De NX serie in combinatie met de ASM300 software zorgt ervoor dat er een compleet monitoring center kan worden opgebouw met daarin verschillende schermen voor meerdere live beelden, plattegrond functie, terugkijk systemen. Hierdoor is het makkelijk om veel camera's tegelijk te kunnen bedienen en te beheren.

Plattegrond integratie

De plattegrond functie zorgt ervoor dat live beelden direct kunnen worden opgeroepen door te klikken op de camera in een plattegrond scherm. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat het volgen van persoon of gebeurtenis over meerde camera's snel en gemakkelijk kan plaatsvinden.

Pop-up functionaliteit

De pop-up functionaliteit zorgt ervoor dat er bij beweging op een camera of camera's automatisch een pop-up verschijnt op het uitkijksysteem. Deze functionaliteit wordt veel gebruikt voor de nachtbewaking om in nachtelijke uren bepaalde camera's en gebieden, intelligent in de gaten te houden.

i-PRO camera serie

Complementerend aan de krachtige NX serie bieden wij de Panasonic i-PRO camera serie aan. Deze serie van camera's heeft een breed scala aan verschillende type camera's waardoor er voor elke situatie een goede oplossing is.