A BigBrother innovation

Maak je tankstation klaar voor de toekomst

De nieuwe standaard

Tankstations maken een enorme transitie door. Klantbehoeften verschuiven en daarmee de verdienmodellen. PumpWatch is al 20 jaar dé standaard in de beveiliging van ruim 5.000 tankstations. De nieuwe PumpWatch legt de lat nog hoger met geavanceerde technologie, een geheel vernieuwde interface en slimme modules. ‘s Werelds slimste data-gedreven camerasysteem helpt je niet alleen jouw business te controleren en te beheersen, ze helpt je groeien!

TIJDSWINST

Bespaar zeeën van tijd

''Door te zoeken op gebeurtenis, transactie, medewerker of de kleur van een auto, krijg je supersnel antwoorden.''

SAFETY

Meer veiligheid door actieve signalering

''Voorheen kon je achteraf pas vaststellen wat er was misgegaan, nu krijg je informatie waarmee je direct kunt ingrijpen.''

CONTROLE

Grip op alle processen en transacties

''Nooit meer een verkeerde prijs op het bord en je ziet direct dat de brandblussers op de juiste plaats zijn neergezet''

KLANTBELEVING

Verhoog je klanttevredenheid

''PumpWatch helpt bij het optimaliseren van de hele klantreis en verlegt de focus naar jouw rol als gastheer of gastvrouw.''

WAT IS PUMPWATCH

Een systeem dat fijn werkt

‘s Werelds slimste camerasysteem

PumpWatch is de standaard in het beveiligen en optimaliseren van tankstations. Uniek is de mogelijkheid om alle camerabeelden te koppelen aan transactiegegevens, kentekens, technische meldingen en alarmen. Het succes van een systeem wordt bepaald door het gemak waarmee iemand ermee kan werken. PumpWatch wordt precies om die reden aantoonbaar meer gebruikt dan andere systemen.

VOOR WIE

Meer dan 5.000 tankstations draaien op PumpWatch

TANKSTATION

PumpWatch werkt intuïtief en razendsnel. Hierdoor vraagt het beheer van het tankstation minder tijd terwijl de kwaliteit verbetert.

FUEL RETAILER

PumpWatch, de standaard in beveiliging van tankstations, verhoogt de operational excellence tegen de laagste total cost of ownership.

SECURITY & SAFETY

PumpWatch brengt gevaarlijke situaties in beeld, waarschuwt actief, sluit risico’s uit en presenteert indicatoren die wijzen op gevaar of fraude.

Koen van der Knaap

Eigenaar van Shell van der Knaap

''PumpWatch betekent voor ons de opstap naar het volgende niveau in klantervaring.''

Rik van der Meij

Total Tankstations Jongeneel

''PumpWatch maakt de minder leuke taken makkelijk.''

Steven van Belleghem

Keynote speaker

''De enige manier om je service te verbeteren is door te personaliseren. PumpWatch helpt daarbij.''