A BigBrother innovation

StoreWatch

Uw retailbedrijf klaar voor de toekomst

De nieuwe standaard

De retailwereld maakt een enorme verandering door. Het bieden van een uitstekende service en een bijzondere klantervaring zijn geen mooie extra’s meer, het zijn vereisten geworden. Dit vraagt om grip op uw outlet en inzicht in het gedrag van uw klanten en personeel. BigBrother maakt het mogelijk met StoreWatch. De ruggengraat van bekende elektronicaketens, bouw- en supermarkten, groothandels en warenhuizen.

Modulaire opbouw zorgt voor een perfecte match

StoreWatch is gebouwd voor een modulaire toepassing. Dit zorgt ervoor dat we altijd de juiste configuratie kunnen vinden voor jouw situatie. Verschillende slimme modules op het snijvlak van safety, controle, klantbeleving & tijdswinst zorgen ervoor dat we het camerasysteem slimmer maken, flexibel in het aantal camera's en opslagcapaciteit.

WAT IS STOREWATCH

‘s Werelds slimste camerasysteem

StoreWatch zet de standaard in de beveiliging en procesverbetering van winkels. Uniek is de mogelijkheid om alle camerabeelden te koppelen aan transactiegegevens, technische meldingen, alarmen en klantinformatie.

Het slimste modulaire camerabewakingssysteem voor de retailer

SECURITY

StoreWatch werkt intuïtief en razendsnel. Hierdoor vraagt het beheer van uw winkel minder tijd terwijl uw dienstverlening verbetert.

WINKEL

StoreWatch, de standaard in de beveiliging van winkels, verhoogt uw operational excellence tegen de laagste total cost of ownership.

HOOFDKANTOOR

StoreWatch maakt talloze bezoeken aan uw vestigingen overbodig. U kunt live zien wat u wilt weten en ontvangt actief incidentmeldingen.