Retail innovaties

StoreWatch en retail is een gouden combinatie. Verschillende innovaties zorgen ervoor dat StoreWatch steeds vaker en intensiever wordt gebruikt door retailers. De slimme technieken en de praktische toepassing zorgen voor veiligheid, controle, tijdswinst en een verhoogde klantbeleving.

Slimme modules

GeniusSearch

ALTIJD BINNEN 6 KLIKKEN NAAR HET BEWIJS

GeniusSearch is een geavanceerde zoekmethodiek waarmee je snel het juiste beeld vindt. Bij zoeken is de mens namelijk de zwakste schakel. Vaak weten we niet meer precies wanneer of waar iets heeft plaatsgevonden. Voor het binaire zoeksysteem van GeniusSearch is dat geen probleem: ‘ongeveer’ is genoeg. Je kiest tussen twee ruim uiteenlopende tijdstippen. Ook de locatie kan je heel ruim kiezen. GeniusSearch trechtert de verschillende ‘grove’ gegevens waardoor je in een paar stappen vindt wat je zoekt. Nooit meer eindeloos beelden doorspoelen.

Shop module

INZICHT IN KASSATRANSACTIES

Deze module koppelt camerabeelden aan kassatransacties. In HD-kwaliteit krijgt u zicht op de kleinste details. Hiermee kunt u uw verkoopproces uitstekend controleren, bewaken en beheersen. Daarbij staat u een scala aan zoekfuncties ter beschikking. Zo zoekt u razendsnel op artikelen, retouren, bonnummer, medewerker, kortingen en loyalty. Incidenten, risicosituaties of frauduleuze handelingen komen direct aan het licht. Maar ook op het gebied van efficiency, commercie en klantvriendelijkheid kunt u met deze inzichten winst behalen.

Anti-Theft

ARTIKELBEVEILIGING EN ALARMERING

Met de Anti-Theft module kunt u direct na het afgaan van het poortjesalarm de relevante camerabeelden bekijken. Wie ging door de poort? Wat nam hij mee? Deze beelden zijn bewijs van diefstal. Verder ziet u of uw personeel correct reageerde. Meer hospitality en een betere klantbeleving maken winkels kwetsbaar voor wie kwaad wil. De Anti-Theft module laat zien welke producten of delen van uw winkel diefstalgevoelig zijn. Deze kennis helpt u diefstal voorkomen.

Slimme diensten

Portal

ALTIJD IN CONTACT MET UW WINKEL

Met Portal staat u altijd en overal in contact met uw winkel. Zo kunt u veilig de verschillende applicaties opstarten waarmee u live meekijkt of eerder opgenomen beelden en gebeurtenissen doorzoekt. Alle opgenomen beelden zijn 24/7 beschikbaar en de vele, praktische zoekfuncties maken dat u heel gericht antwoorden vindt op uw vragen. Zo kunt u risicovolle situaties inschatten en uitbannen maar ook de dienstverlening en uitstraling van uw winkel verbeteren, zonder zelf aanwezig te zijn.

Guard-it

VERHOOG DE UPTIME

Met Guard-it beheren wij de werking van uw beveiliging op afstand. U hoeft niets te doen. De specialisten van BigBrother monitoren de actuele status van uw beveiligingsapparatuur. Bij een technische afwijking binnen StoreWatch of een storing van een van de camera’s, informeren wij u direct.

ReferenceCheck

CONTROLEER ALLE CAMERA'S SNEL EN EFFICIENT OP AFSTAND

Het is ook altijd hetzelfde liedje! Hoe vaak denkt u dat niet? Met ReferenceCheck kunt elke dag de beelden van alle camera's controleren via de portal omgeving. Razendsnel, want verbinding maken met de winkel is niet nodig. Daarnaast kunt u ook ons deze controle laten uitvoeren in combinatie met ons Remote Audit Centre.

Snapshot

CONTROLEER ALLE LOCATIES SNEL EN EFFICIENT OP AFSTAND

Het is ook altijd hetzelfde liedje! Hoe vaak denkt u dat niet? Met Snapshot kunt u periodiek beelden vastleggen van kritieke punten en die via het Portal of de Eye-opening app bekijken. Razendsnel, want verbinding maken met de winkel is niet nodig. Snapshot kan u ook dagelijks een specifieke selectie snapshots mailen. Door structurele controle op de plaatsen die u als kritiek aanmerkt, verhoogt u op afstand de kwaliteit van uw winkel!

Watch-it

DE DIGITALE MELDKAMER

Met Watch-it kan je alarmen en gebeurtenissen veel gerichter afhandelen. Want Watch-it stuurt bij een kritieke gebeurtenis zelf het bijbehorende beeld naar een dedicated medewerker, die de situatie met één klik kan controleren en afhandelen. Het juiste beeld verdwijnt hiermee niet in de groepsmailbox maar bereikt degene die verantwoordelijk is voor opvolging. Dat kan iemand op de locatie zijn of daarbuiten. Met Watch-it kunnen meldingen meteen worden aangemaakt en geregistreerd via een automatische e-mailnotificatie.