Eye-opening

Van de business van nu naar de business van morgen!

BigBrother heeft een ambitieuze belofte. Onze producten en diensten vormen de standaard op het gebied van veiligheid, beveiliging, controle en data science. We innoveren om de toekomst voor te blijven. Vanuit die optiek kunnen we voldoen aan ons commitment: bedrijven in de petrol- en retailmarkt helpen bij de transitie van de winkel van nu naar de winkel van morgen!

ONZE VISIE

Security is not about watching but about opening your eyes

Innovation

Iedere stap is het begin van de volgende stap

Insight

We leveren kennis die je niet wilt missen

Impact

We verkopen geen systemen, we leveren verbetering

WIE ZIJN WIJ

We make it work!

100% retail

BigBrother is 100% retail. Dit betekent dat onze klanten zich bevinden in de retailomgeving, van tankstation tot in de winkelstraat. Door deze focus kunnen wij onze producten specifiek ontwikkelen voor de behoeften van ondernemers en professionals in deze markt.

100 experts

Wij werken met een internationaal team van honderd specialisten. We hechten sterk aan het belang van ieders rol in dat team; van monteur tot software engineer en van projectvoorbereider tot specialist achter de schermen. BigBrother zet in op de individuele ontwikkeling van iedere medewerker en investeert in innovatie van kennis en kunde.

5.000 systemen

Meer dan 5.000 locaties rekenen iedere dag op StoreWatch. Doordat wij StoreWatch op deze schaal inzetten, kennen wij het belang van een solide en betrouwbaar systeem. StoreWatch brengt gevaarlijke situaties in beeld en zorgt voor de juiste bewijslast bij risico's en fraude. De hardware- en softwarecombinatie die we in-house ontwikkelen en samenstellen, zorgt dat we dit betrouwbare platform tegen de laagste total cost of ownership aanbieden. Een unieke combinatie.

Onze vestigingen

Ede, Nederland

Wilrijk, België

Cluj, Roemenië

REFERENTIES

We werken voor de mooiste merken

Bouwmaat

Harco Ebbens - Directeur Bouwmaat Amsterdam

“Onze vestigingsmanagers hebben meer grip op hun retourprocessen.”

Hanos

Rob Simons - Manager Security & Safety

"Snel en direct inzicht in al mijn locaties heeft voor een flinke tijdsbesparing gezorgd."

Hoogvliet

Gerard van den Berg - Manager Bouw & Techniek

"Door de koppeling met zelfscankassa's is er meer inzicht in de handelingen en kunnen we blijven innoveren."

Total

Theo Thonissen - Station Controller Total NL

"Door PumpWatch te gebruiken, kunnen we effectiever optreden tegen interne fraude."

Verschillende vakgebieden, één expert

Camerabewaking

StoreWatch vormt het hart van onze intelligente camerabeveiliging. Het slaat alle beelden van de camera’s op en koppelt deze aan transactiegegevens, technische meldingen en alarmen. Met intelligente StoreWatch modules wordt uw retail locatie steeds slimmer.

Alarmsysteem

BigBrother is een BORG en INCERT gecertificeerd bedrijf. Hierdoor voldoet je alarmsyteem aan de laatste eisen en normeringen. Al onze monteurs zijn vakbekwaam en beschikken over de juiste diploma's om het alarmsysteem te onderhouden zodat de certificering geldig blijft.

Toegangscontrole

Wij bieden geïntegreerde toegangscontrole in ons cameraplatform. Deze unieke combinatie voorkomt overbodige hardware, en koppelt controle van de toegangsverlening aan de camerabeelden.

Product beveiliging

BigBrother is exclusief distributeur van Pataco binnen de BeNeLux. Hierdoor bieden wij product beveiliging die je helpt om je derving te minimaliseren.