PumpWatch

De configuratie voor sluitingsbegeleiding op afstand

Met PumpWatch als ogen en brein achter de beveiliging zijn verschillende intelligente uitbreidingen mogelijk. Naast optimale veiligheid zorg je zo voor een hogere efficiëntie, verbeterde klantervaring en meer omzet.

PumpWatch

PumpWatch zorgt ervoor dat alle camera's welke nodig zijn voor sluitingsbegeleiding op afstand worden aagesloten. Dit betekent dat minimaal de camera's van de achterkant, zijkant en voorkant van het tankstation beschikbaar zijn. Om er ook voor te zorgen dat een medewerker niet onder dwang moet afsluiten worden ook camera's in de OBRI en bij het bediendeel van het alarmsysteem geïnstalleerd. Dit geeft ook meteen een beeld of de communicatie tussen medewerker en centralist goed verloopt.

Beeld in HD kwaliteit

Alle camerabeelden worden in hoge kwaliteit opgenomen en zijn altijd HD-kwaliteit beschikbaar en oproepbaar. Door deze minimale kwaliteit heeft de centralist goed zicht op de live situatie

Groot beeld of meerdere camera's

Met de 'full screen' modus kan de centralist 1 camera tot in detail bekijken. Maar wanneer er meer camera's benodigd zijn kunnen tot 16 camera's tegelijkertijd live bekeken worden.

Geïntegreerde signaalafhandeling

Doordat PumpWatch ook de signalen op locatie kan sturen heeft de centralist alle tools in handbereik om de sluitingsbegeleiding op afstand veilig te laten verlopen.

Slimme modules

Portal

Altijd in contact met jouw tankstations

Met de module Portal bent je altijd en overal in contact met jouw tankstation. Zo kan je veilig de verschillende applicaties opstarten waarmee je live kunt meekijken of eerder opgenomen beelden en gebeurtenissen doorzoeken. Alle opgenomen beelden zijn 24/7 beschikbaar en de vele, praktische zoekfuncties maken dat je heel gericht antwoorden vindt op je vragen. Zo kan je risicovolle situaties inschatten en de dienstverlening verbeteren, zonder dat je daar aanwezig hoeft te zijn.

Toegang tot alle remote applicaties

Integratie in zwaar beveiligde netwerken mogelijk

Vanaf elke plek veilig toegang tot locatie(s)

Opgenomen en live beelden direct bekijken

Guard-it

Grip op de werking van je systemen

Met Guard-it beheren wij de werking van uw beveiliging op afstand. U hoeft niets te doen. De specialisten van BigBrother monitoren de actuele status van al uw beveiligingsapparatuur. Bij een technische afwijking binnen StoreWatch of een storing van een van de camera’s informeren wij u direct.

Directe verhoging van je uptime

Dagelijkse technische status van het systeem

Nooit meer verrast door uitval van hardware

Remote Guidance

Maak optimaal gebruik van de beveiligde verbinding

Met de Remote Guidance License zorgen we voor een extra stabiele en snelle verbinding voor de juiste werking van sluitingsbegeleiding op afstand. Door de veilige opzet van de Portal verbinding staat de basis. Met de toevoeging van de slimme dienst Remote Guidance zorgen we ervoor dat er extra bandbreedte in het datacenter beschikbaar is zodat we maximaal gebruik maken van de bestaande internetverbinding

Overige apparatuur

Intercom

Om communicatie met locatie stabiel te realiseren maken wij gebruik van een SIP-intercom welke als module wordt geactiveerd op het PumpWatch platform. Hierdoor kan de intercom via de beveiligde verbinding contact maken met de meldkamer en visa versa.

Stoplicht

Het stoplicht wordt aangesloten op een vrije input van de alarmcentrale. Deze special komt bij de meldkamer binnen als verzoek tot sluiting. Doormiddel van de buttons in PumpWatch kan de centralist het stoplicht schakelen binnen de verschillende scenario's.