Eye-opening

Van de business van nu naar de business van morgen!

BigBrother heeft een ambitieuze belofte. Onze producten en diensten vormen de standaard op het gebied van beveiliging, controle en data science . We innoveren om de toekomst voor te blijven. Vanuit die optiek kunnen we voldoen aan ons commitment: bedrijven in de petrol- en retailmarkt helpen bij de transformatie van de business van nu naar de business na morgen!

ONZE VISIE

Security is not about watching but about opening your eyes

Innovation

Iedere stap is het begin van de volgende stap

Insight

We leveren kennis die je niet wilt ontkennen

Impact

We verkopen geen systemen, we leveren verbetering

WIE ZIJN WIJ

We make it work!

100% retail

BigBrother is 100% retail. Dit betekent dat onze klanten zich bevinden in de retail omgeving. Van retailers in de tankstation omgeving tot retailers in de winkelstraat. Door deze focus kunnen wij onze producten specifiek ontwikkelen voor de behoefte van de nichemarkt.

100 experts

Wij werken met een internationaal team van honderd specialisten. We hechten sterk aan het belang van ieders rol in dat team; van monteur tot software engineer en van projectvoorbereider tot specialist achter de schermen. BigBrother zet in op de individuele ontwikkeling van iedere medewerker en investeert in innovatie van kennis en kunde.

3 kantoren

5.000 systemen

13 landen

REFERENTIES

We werken voor de mooiste merken

Bouwmaat

"Onze vestigingsmanagers hebben meer grip op hun retourprocessen."

Harco Ebbens - Directeur Bouwmaat Amsterdam

Hanos

“Snel en direct inzicht in al mijn locaties heeft voor een flinke tijdsbesparing gezorgd.”

Rob Simons - Manager Security & Safety

Hoogvliet

"Door de koppeling met zelfscankassa's is er meer inzicht in de handelingen en kunnen we blijven innoveren."

Gerard van den Berg - Manager Bouw & Techniek

Verschillende vakgebieden, 1 expert

Camerabewaking

StoreWatch is het hart van onze oplossing voor de retail markt. Door de focus op deze specifieke markt zijn wij in staat om snel innovaties te integreren in het bestaande platform. Hiermee helpen we retail ondernemers vooruit

Alarmsysteem

BigBrother is een BORG en INSERT gecertificeerd bedrijf. Hierdoor kunnen wij je carwash locatie voorzien van een alarmsyteem volgens de laatste eisen en normeringen. Al onze monteurs zijn vakbekwaam en beschikken over de juiste diploma's om het alarmsysteem te onderhouden zodat de certificering geldig blijft.

Toegangscontrole

Wij bieden een toegangscontrole oplossing welke geïntegreerd is in het cameraplatform. Deze unieke combinatie zorgt voor minder hardware op locatie en een perfecte combinatie tussen controle van de toegangsverlening en de gekoppelde camerabeelden.

ANPR

Automatic Number Plate Recognition is voor ons een specialisme waar we al 25 jaar ervaring in hebben. We werken uitsluitend met de beste software en hardware om zo het beste resultaat te kunnen bieden. ANPR is een perfecte oplossing in de carwash om klanten te identificeren en nieuwe oplossingen mogelijk te maken.