Personeelsbijeenkomst

2020 loopt zoals niemand had kunnen voorspellen. Het is een bizarre en spannende tijd die veel van ons vraagt. Privé en zakelijk worden we continu geconfronteerd met verandering. Meer dan ooit vraagt deze context het uiterste van onszelf, ons team en ons bedrijf. Daarom vinden we het extra belangrijk om samen met iedereen terug te blikken op de eerste 8 maanden van dit jaar en vooruit te kijken naar de toekomst. De huidige omstandigheden zorgen ervoor dat we onze personeelsbijeenkomst op een andere manier, veilig en coronaprooof organiseren. We zijn hard aan de slag gegaan om dit in goede banen te leiden en te combineren met een super programma. We heten je van dan ook op 17 september van harte welkom in Het Anatomiegebouw in Utrecht. Een historische plaats waar al bijna 200 jaar kennis gedeeld wordt.

Locatie

Het Anatomiegebouw maakt deel uit van het Veeartsenijpad, de benaming van het voormalige universiteitsterrein aan de rand van de historische binnenstad van Utrecht. Een wandeling over dit Veeartsenijpad is tegelijkertijd een wandeling door de historie van de veterinaire educatie. De geschoolde Nederlandse Diergeneeskunde start in 1821 met de oprichting van deze Rijksveeartsenijschool aan de Biltstraat in Utrecht.

Naast het feit dat het gebouw zich uitstekend leent om met een beperkte groep op een veilige manier samen te komen, vinden wij de historie van kennisoverdracht in dit pand helemaal matchen met onze doelstelling achter de FuelDay for Retail. Hoe mooi is het om op deze uitzonderlijke locatie nieuwe kennis op te doen en zo bij te dragen aan de oerfunctie van dit pand?

Adres

Anatomiegebouw Bekkerstraat 141 3572 SG Utrecht

Routebeschrijving Auto

Routebeschrijving OV

Programma

Programma

Steven van Belleghem

Steven van Belleghem is geen onbekende in de retail. Hij is adivseur van verschillende retailmerken en inspirend spreker op retailevents waaronder de FuelDay for Retail. Steven is een autoriteit op het gebied van de transformatie van klantrelaties en de toekomst van marketing. Hij is een expert in het inspireren van bedrijven om echte klantgerichte organisaties te worden in de huidige snelle digitale wereld. In zijn nieuwe boek beschrijft Steven hoe de klantverwachtingen zijn veranderd. De huidige situatie heeft ervoor gezorgd dat we in een sneltreinvaart zijn gaan digitaliseren waarbij gemak & snelheid altijd voorop hebben gestaan bij de klant. Over hoe je jezelf blijft onderscheiden in deze markt zal Steven dieper in gaan tijdens zijn presentatie.

Welke maatregelen zijn er genomen om deze sessie Covid-veilig te laten verlopen?

BigBrother en het Anatomiegebouw zullen de RIVM richtlijnen opvolgen tijdens deze bijeenkomst. Bij binnenkomst van het pand zal er een verplichte gezondheidscheck worden uitgevoerd. Wij garanderen zowel bij aankomst, tijdens de sessie en achteraf in de ruimtes 1,5 meter afstand. Wij gebruiken slecht 30% van de volledige zaalcapaciteit van het auditorium en er is éénrichtingcirculatie in het pand. Tenslotte is er een professionele luchtcirculatie aanwezig in de verschillende ruimtes. Als je hierover nog aanvullende vragen hebt, neem dan zeker contact met ons op.

Bevestig hier je komst naar dit exclusieve event*

*Inschrijving is persoonlijk en geeft toegang tot dit event. Kun je onverhoopt niet deelnemen laat dit dan zo spoedig mogelijk weten zodat wij iemand anders toegang kunnen geven tot dit exclusieve event.