A BigBrother innovation

PumpWatch

Prepare your station for the future

The new standard

Tankstations maken een enorme transitie door. Klantbehoeften verschuiven en daarmee de verdienmodellen. PumpWatch is al 20 jaar dé standaard in de beveiliging van ruim 5.000 tankstations. De nieuwe PumpWatch legt de lat nog hoger met geavanceerde technologie, een geheel vernieuwde interface en slimme modules. ‘s Werelds slimste data-gedreven camerasysteem helpt je niet alleen jouw business te controleren en te beheersen, ze helpt je groeien!

Modulaire opbouw zorgt voor een perfecte match

PumpWatch is gebouwd voor een modulaire toepassing. Dit zorgt ervoor dat we altijd de juiste configuratie kunnen vinden voor jouw situatie. Verschillende slimme modules op het snijvlak van safety, controle, klantbeleving & tijdswinst zorgen ervoor dat we het camerasysteem slimmer maken, flexibel in het aantal camera's en opslagcapaciteit.

Safety & Security

Safety & security zijn uiteraard belangrijk aspaecten. De klant moet de laadvoorziening veilig kunnen gebruiken. De operator moet hiervoor de juiste tools tot zijn beschikking hebben.

Situatie assessment

Het gebruik van camerabewaking stelt je in staat direct of achteraf de situatie te beoordelen. Bijvoorbeeld bij schades aan het oplaadstation. Door het koppelen van de camera's aan de transacties en technische event kun je de juiste bewijslast snel vinden. De geïntegreerde oplossing PumpWatch zorgt hiervoor.

Klantervaring hangt af van de performance

De EV-rijder is een kritische klant waarbij gemak hoog in het vaandel staat. Hij verwacht dat het oplaadeiland beschikbaar en schoon is. De Charge Point Operator (CPO) dient hiervoor zorg te dragen. Het snel en efficiënt identificeren en oplossen van fouten zal het verschil maken in succes of niet. Camerabeelden gekoppeld aan technische rapporten ontlasten de CPO hier aanzienlijk van. Onze Watch-it applicatie zorgt ervoor dat camerabeelden worden gekoppeld aan technische rapportages en realtime zichtbaar zijn voor de CPO. Hierdoor kan het onmiddellijk reageren en de uitvaltijd tot een minimum beperken.

INNOVATION

Iedere stap is het begin van de volgende stap

INSIGHT

We leveren kennis die je niet wilt ontkennen

IMPACT

We verkopen geen systemen, we leveren verbetering