Een terugblik op
2019 met HR…

Voor ons was de grootste uitdaging in 2019 het beste talent te werven in een zeer krappe arbeidsmarkt. Wij vinden dat een krappe arbeidsmarkt niet van invloed mag zijn op de kwaliteit van het BigBrother team, the war of talent wordt dit ook wel genoemd. Gelukkig hebben we dit jaar een aantal toppers binnen mogen halen.


Op vrijwel alle afdelingen in België en Nederland hebben wij het afgelopen jaar stagiaires de kans gegeven om hun vak bij ons te leren en zich te ontwikkelen. Een aantal daarvan hebben wij na de stage aan ons kunnen binden, dit vinden wij onwijs cool!


Voor 2020 zal door de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt de focus wederom op werving en selectie liggen. In het najaar van 2019 zijn wij bezig geweest met het ontwikkelen van een moderne werken-bij-pagina. Vanaf 1 januari 2020 laten wij op www.werkenbijbigbrother.nl zien hoe leuk het is om bij ons te werken.


We weten allemaal hoe belangrijk het is om ons merk goed neer te zetten. Wij als HR werken elke dag hard om ons Employer Brand te versterken, met jullie als BigBrother ambassadeurs!


We wensen jullie alvast fijne feestdagen met iedereen die je lief is en een heel gelukkig, gezond en succesvol 2020