Fijne feestdagen!

WatchInside 2019

Terugkijkend op 2019 kunnen we enkel vaststellen dat de verandering in een hogere versnelling is geschakeld. Of het nu gaat om het energie- en klimaatdebat of om de digitale sneltrein die door het retail landschap raast. Dit vraagt om het ontwikkelen van nieuwe competenties en business modellen. Het is voor ons als innovatief toeleveringsbedrijf in de retail markt erg bijzonder om te werken aan oplossingen die onze klanten in deze versnelling ondersteunen. Het daagt ons uit in ons vak en betrekt ons in bijzondere ontwikkeltrajecten en nieuw partnership.


Daar waar onze oplossingen bedrijven ondersteunen in het automatiseren van controle processen en het overzicht behouden in steeds complexere omgevingen, houden wij naast de techniek ook onze mensen centraal in de klantondersteuning. Het groeiend aantal BigBrother medewerkers zorgt er voor dat wij onze innovaties waar kunnen maken in het veld. Naast het inzetten van nieuwe technieken zoals machine learning en slimme algoritmes, zien wij dat juist onze daadkracht in het implementeren van techniek bij onze klanten een cruciale succesfactor is om die intelligentie op te bouwen.


Deze uitdaging vraagt van ons doordacht ondernemerschap die we op verschillende fronten doorontwikkelen en combineren. Zo zijn we aan het begin van dit jaar een audit center gestart om enerzijds onze klanten te helpen bij het doorzoeken of vastleggen van beelden en anderzijds onze zelflerende software sneller te trainen.


Naast de andere investeringen weten we dat het cruciaal is onze oplossingen nog slimmer te maken en de gebruiker te voorzien van de makkelijkste weg naar het beeld als bewijs. We hebben er ontzettend veel zin in deze ingeslagen weg ook in 2020 verder uit te bouwen en samen met onze klanten tot een succes te maken.


Graag wensen wij jullie hele fijne feestdagen en een mooie start in het nieuwe jaar!