Innovaties voor jouw situatie

Met PumpWatch als ogen en brein achter de beveiliging worden verschillende intelligente uitbreidingen mogelijk. Naast optimale veiligheid zorg je zo voor een hogere efficiëntie, verbeterde klantervaring en meer omzet.

Slimme modules

Fuel module

Volledig inzicht in watersstoftransacties

De Fuel module koppelt camerabeelden aan de pomptransacties door de integratie van PumpWatch met de Fuel Controller of het POS-systeem. De opnamen starten automatisch zodra de pomp in gebruik wordt genomen. Alle beelden van deze transactie worden aan elkaar gelinkt: van de klant, de pomp, de kassa en de tankbeurt. Dit maakt het opvragen ervan heel eenvoudig. Het gebruiksvriendelijke overzicht geeft snel inzicht in de ervaring van de klant.

Car module

Digitale kentekenherkenning

Dankzij de Car module wordt het kenteken van alle klanten aan de pomp digitaal gelezen en opgeslagen. Deze kentekenregistratie vormt de basis voor andere toepassingen zoals AutoAlert en Customer Intelligence. Naast de basisfunctionaliteit om bekende doorrijders te herkennen en nieuwe te registreren biedt de Car module een scala aan nieuwe mogelijkheden. Denk aan: Just Start to fill met automatisch betalen, marketingacties op maat en meer.

Service module

Technische controle (op afstand)

Met de Service module beheer je de techniek van het tankstation op afstand. Door de slimme integratie van alle technische signalen met PumpWatch, worden aan alle technische gebeurtenissen de juiste camerabeelden gekoppeld. Dit geeft je direct visuele controle: de activering van een noodknop, de opening van de betaalterminal, het alarm van de olie-afscheider, prijswijzigingen, brandstofleveringen en service-interventies. Dit maakt het mogelijk de situatie op afstand correct in te schatten en af te handelen.

Acces module

Integreer je toegangscontrole

Met de Acces module beheer je de in- en uitgaande personen van je technische installatie. Wie komt er naar binnen met welke pas? De Acces module stelt je in staat om dit direct inzich te krijgen omdat we aan het openen van de deur ook de juiste video koppelen heb je direct een visuele controle.

Slimme diensten

Portal

Altijd in contact met jouw tankstations

Met de module Portal bent je altijd en overal in contact met jouw tankstation. Zo kan je veilig de verschillende applicaties opstarten waarmee je live kunt meekijken of eerder opgenomen beelden en gebeurtenissen doorzoeken. Alle opgenomen beelden zijn 24/7 beschikbaar en de vele, praktische zoekfuncties maken dat je heel gericht antwoorden vindt op je vragen. Zo kan je risicovolle situaties inschatten en de dienstverlening verbeteren, zonder dat je daar aanwezig hoeft te zijn.

image

WatchMobile

WatchMobile is het mobiele platform dat de functies op afstand ondersteunt van BigBrother's PumpWatch. Het stelt u in staat om op afstand toegang te krijgen tot al uw systemen in één mobiele applicatie op basis van de sterke CCTV-video en beveiligingsmogelijkheden van PumpWatch. U kunt live en historische video's bekijken met bijna elke netwerkverbinding, zodat u gemakkelijker contact kunt houden met uw bedrijf, zelfs wanneer u op afstand, op vakantie of 's nachts werkt: controleer direct wat er gebeurt en neem indien nodig beslissingen. Met de applicatie kun je gedetailleerde rapporten maken van beeldmateriaal met snapshots, video-export en onze unieke deelbare beveiligde videolink gebruiken. Met Watch mobile kunt u zich nog beter concentreren op uw bedrijf en de veiligheid daarvan.

Snapshot

Controleer alle locaties snel en efficiënt op afstand

Met Snapshot kun je periodiek beelden vastleggen van kritieke punten die je via het Portal of de Eye-opening app kunt bekijken. Razendsnel, want verbinding maken met het tankstation is niet nodig. De beelden van bijvoorbeeld vuilnisbakken, verlichting, prijzenbord en vlaggen staan al klaar in de Portal. Snapshot kan je ook dagelijks een specifieke selectie snapshots mailen. Door de structurele controle op de plaatsen die jij kritiek vindt, verhoog je op afstand de kwaliteit van jouw tankstation!

Guard-it

Beheer jouw equipment

Met Guard-it beheren wij de werking van uw beveiliging op afstand. U hoeft niets te doen. De specialisten van BigBrother monitoren de actuele status van al uw beveiligingsapparatuur. Bij een technische afwijking binnen PumpWatch of een storing van een van de camera’s informeren wij u direct.

Watch-it

De digitale meldkamer

Met Watch-it kan je alarmen en gebeurtenissen veel gerichter afhandelen. Want Watch-it stuurt bij een kritieke gebeurtenis zelf het bijbehorende beeld naar een dedicated medewerker, die de situatie met één klik kan controleren en afhandelen. Het juiste beeld verdwijnt hiermee niet in de groepsmailbox maar bereikt degene die verantwoordelijk is voor opvolging. Dat kan iemand op de locatie zijn of daarbuiten. Met Watch-it kunnen meldingen meteen worden aangemaakt en geregistreerd via een automatische e-mailnotificatie.

Customer centricity

Just Start to fill

Zo klantvriendelijk kan tanken zijn!

De module Just Start to fill biedt klanten de ultieme tankbeleving door het afrekenen volledig te automatiseren. Just Start to fill bouwt voort op de mogelijkheden van kentekenherkenning. Hierdoor vraagt de betaling geen enkele handeling meer. Het systeem communiceert onzichtbaar met de smartphone van de klant. Dit resulteert in extreem gebruiksgemak voor de klant, een snellere afhandeling aan de pomp en de kans om via de app klanten persoonlijk te benaderen. Hiermee hebben wij de wereldprimeur!

Customer Intelligence

Meer verkoopkansen door meer klantkennis

Wie zijn je klanten? Wat voor auto rijden ze? Wat kopen ze bij je? Wanneer en hoe vaak? Als je dit weet, kun je bouwen aan klantrelaties. De module Customer Intelligence laat de cross-selling zien tussen forecourt, carwash en shop op basis van het kenteken dat bij elke tank- en wasbeurt wordt herkend. Dit biedt talloze kansen voor promotionele acties, incentives en advertising. Deze acties worden meetbaar op klantniveau en niet alleen meer op omzetniveau. Met Customer Intelligence wordt de klant echt centraal gesteld!