PumpWatch

Modules

Slimme modules voor elke situatie

Met PumpWatch als ogen en brein achter de beveiliging worden verschillende intelligente uitbreidingen mogelijk. Naast optimale veiligheid zorg je zo voor een hogere efficiëntie, verbeterde klantervaring en meer omzet.

Smart modules

EV module

Inzicht in transacties

De EV module koppelt de camerabeelden aan de EV transacties door de integratie tussen PumpWatch en de EV controller of POS systeem. De opnames starten automatisch wanneer de charger wordt gestart. Dit maak het heel makkelijk om de juiste beelden te vinden.

Alle camerabeelden gekoppeld aan de EV transacties

Snel terugvinden van videobeelden, bijv. door te zoeken op transactienummer

Compleet inzicht en controle over alle transacties

Car module

Digitale kentekenherkenning

Dankzij de Car module wordt het kenteken van alle klanten aan de pomp, in de carwash en bij de in-en uitrit digitaal gelezen en opgeslagen. Deze kentekenregistratie vormt de basis voor andere toepassingen. Denk aan: Just Start to fill met automatisch betalen, marketingacties op maat en meer.

Zoek op kenteken

Herken je klant op basis van het kenteken

Portal

Altijd in contact met jouw tankstations

Met de module Portal bent je altijd en overal in contact met jouw tankstation. Zo kan je veilig de verschillende applicaties opstarten waarmee je live kunt meekijken of eerder opgenomen beelden en gebeurtenissen doorzoeken. Alle opgenomen beelden zijn 24/7 beschikbaar en de vele, praktische zoekfuncties maken dat je heel gericht antwoorden vindt op je vragen. Zo kan je risicovolle situaties inschatten en de dienstverlening verbeteren, zonder dat je daar aanwezig hoeft te zijn.

Toegang tot alle remote applicaties

Integratie in zwaar beveiligde netwerken mogelijk

Vanad elke plek veilig toegang tot de locaties

Opgenomen en live beelden direct bekijken

Snapshot

Controleer alle locaties snel en efficiënt op afstand

Met Snapshot kun je periodiek beelden vastleggen van kritieke punten die je via het Portal of de Eye-opening app kunt bekijken. Razendsnel, want verbinding maken met het tankstation is niet nodig. De beelden van bijvoorbeeld vuilnisbakken, verlichting, prijzenbord en vlaggen staan al klaar in de Portal. Snapshot kan je ook dagelijks een specifieke selectie snapshots mailen. Door de structurele controle op de plaatsen die jij kritiek vindt, verhoog je op afstand de kwaliteit van jouw tankstation!

Snapshots zijn online beschikbaar en in de eye-opening app

Onregelmatigheden direct doorsturen naar de verantwoordelijke

Ontvang specifieke snapshots direct in je mailbox

GeniusSearch

Slimme zoekmethode leidt u snel naar het juiste beeld

GeniusSearch is een geavanceerde zoekmethodiek waarmee u snel het juiste beeld vindt. Bij zoeken is de mens namelijk de zwakste schakel, vaak weten we niet meer precies wanneer of waar iets heeft plaatsgevonden. Voor het binaire zoeksysteem van Genius Search is dat geen probleem: ‘ongeveer’ is genoeg. U kiest tussen twee ruim uiteenlopende tijdstippen. Ook de locatie kunt u heel ruim kiezen. GeniusSearch trechtert de verschillende ‘grove’ gegevens waardoor u in een paar stappen vindt wat u zoekt. Nooit meer eindeloos beelden doorspoelen.

Bij weinig informatie, snel het juiste beeld vinden

Selectie maken door visuele beoordeling Binnen 6 klikken het juiste beeld voor je

Watch-it

The digitale meldkamer

Met Watch-it kan je alarmen en gebeurtenissen veel gerichter afhandelen. Want Watch-it stuurt bij een kritieke gebeurtenis zelf het bijbehorende beeld naar een dedicated medewerker, die de situatie met één klik kan controleren en afhandelen. Het juiste beeld verdwijnt hiermee niet in de groepsmailbox maar bereikt degene die verantwoordelijk is voor opvolging. Dat kan iemand op de locatie zijn of daarbuiten. Met Watch-it kunnen meldingen meteen worden aangemaakt en geregistreerd via een automatische e-mailnotificatie.

Inzicht in het operationele proces door push notificaties

Customer care oplossing voor onbemand