Count-it

Een actief deurbeleid om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt in jouw winkel is cruciaal in de huidige tijd. Dit zorgt ervoor dat de klanten veilig en verantwoord binnen kunnen komen maar het voorkomt ook een eventuele sluiting. Door dit deurbeleid niet alleen actief maar ook automatisch te doen hoef je niet extra te investeren in personeel en behoud jezelf de tijd voor de omgang met de klanten. Count-it zorgt voor een automatisch deurbeleid en geeft je klanten een veilige winkelervaring.

Kwalitatieve en betrouwbare real-time oplossing

Count-it heeft een focus op betrouwbare telling en een duidelijke interactie naar de klant. We gebruiken hiervoor uitsluitend A-merken om een kwalitatieve oplossing neer te zetten.

Post COVID-19 waarde

Count-it is niet alleen een investering voor nu. Door de mogelijkheid om dit te integreren met PumpWatch/StoreWatch verrijken we je data met klantdata voor duidelijke marketing inzichten.

Gegarandeerde werking

Door het service orgaan van BigBrother zorgen we voor een optimale werking van het systeem. Daarnaast zorgt de in-house expertise voor de juiste kalibratie en installatie.