Carwash innovaties

PumpWatch en carwash is een goude combinatie. Verschillende innovaties zorgen ervoor dat PumpWatch steeds vaker en intensiever wordt gebruikt door carwash ondernemers. De slimme technieken en de praktische toepassing zorgen voor veiligheid, controle, tijdswinst en een verhoogde klantbeleving.

Carwash module

De Carwash module koppelt het carwashsysteem aan PumpWatch. Dit betekent dat alle camerabeelden die horen bij een wasbeurt, als pakketje worden opslagen. Via de makkelijke filter- en zoekmogelijkheden in PumpWatch heb je direct toegang tot de juiste beelden van de wasbeurt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een overwassing, waspasnummer of kenteken. Op dit moment hebben wij de integratie met de 3 grote carwashsystemen: TechnoData Systems, CarwashPay & De Haan IT POS.

Car module

Automatic Number Plate Recognition (ANPR) is een belangrijk onderdeel van PumpWatch. Deze manier van kenteken digitalisatie is dan ook de basis van de Car module. Door kentekens automatisch te koppelen aan de transacties, wordt het gemakkelijk om de juiste beelden op te zoeken wanneer er een onduidelijkheid is. Deze oplossing is ook de basis voor verdere innovaties als betalen op kenteken en abonnementen op kenteken.

GeniusSearch

GeniusSearch is een geavanceerde zoekmethodiek waarmee je snel het juiste beeld vindt. Bij zoeken is de mens namelijk de zwakste schakel: vaak weten we niet meer precies wanneer of waar iets heeft plaatsgevonden. Voor het binaire zoeksysteem van GeniusSearch is dat geen probleem: ‘ongeveer’ is genoeg. Je kiest tussen twee ruim uiteenlopende tijdstippen. Ook de locatie kan je heel ruim kiezen. GeniusSearch trechtert de verschillende ‘grove’ gegevens waardoor je in een paar stappen vindt wat je zoekt. Nooit meer eindeloos beelden doorspoelen.

VehicleCheck

VehicleCheck is een modulaire carwashboog waarmee de auto compleet wordt gescreend voordat deze de carwash betreedt. Doordat we deze beelden koppelen aan de transactie zijn de juiste beelden direct beschikbaar. Met 5 verschillende Full HD camera's nemen wij constant in hoge resolutie een H.264 stream op. Met deze hoogwaardige kwaliteit voorkom je de discussie achteraf over bijvoorbeeld beschadigde spiegels, kapotte ruitenwissers en grote deuken.

Just Start to wash

Just Start to wash biedt klanten nog meer gemak. Deze module, die gebruikmaakt van de Car module, maakt geautomatiseerd betalen mogelijk. De klant rijdt gewoon de wasstraat in. Zijn kenteken wordt herkend, waarna het gewenste programma automatisch wordt gestart. Er komt geen code, geld of betaalkaart aan te pas! Dit resulteert in extreem gebruiksgemak voor de klant, een snellere afhandeling en de kans om klanten persoonlijk te benaderen.